Despre noi și voi

Despre noi

Cum poţi descrie cel mai minunat sentiment când esti aproape de natura şi te contopesti cu începuturile, când auzurile tale se lasă purtate de valurile mării, de ciripit de păsărele, de şuierat de vânt, de tihnă?! Am trăit aceste experieţe şi ni le dorim de fiecare dată când  tragem o fugă afară din oraş….sunt momente de fericire, de linişte sufletească, simţuri împlinite, răsfăţ.

De ceva timp discutam de diverse modalităţi  de a ne detasa de tumultul de zi cu zi al citadinului şi am ales varianta cu cortul ori de câte ori am putut face o escapadă. Fie că a fost o zi la pescuit, câteva zile la mare, un weekend în Transilvania, la poalele munţilor, doar noi doi sau cu familia şi prietenii, nu am stat pe gânduri. 

Am pornit cu un cort de 2 persoane, dar pentru că am vrut să petrecem în natură şi mai multe zile şi să avem mai mult loc şi pentru copii, să fim şi cu cei dragi lânga noi, ne trebuia şi un cort mai mare. Apoi  un umbrar sau un hamac erau ideale, saltea şi masa şi scaune, poate şi lanterne..nu se termina niciodată lista cu câte ne-am fi dorit cu noi. Dar să le cumperi, uneori, nu e o afacere prea grozavă, întrucât nu ştii daca le folosesti pe toate sau cât timp…şi nu voiam să le luăm doar să zacă undeva prin colţ de casă.  Ne-am fi dorit sa le putem închiria pe toate de undeva…însă nu am găsit niciunde. 

Şi voi…

Ne-am hotărât apoi să venim şi în sprijinul prietenilor, cunoştinţelor şi altor persoane care îşi doresc acelaşi lucru…să plece, fără să stea pe gânduri, fără costuri mari, oriunde doresc,  cu absolut tot ce au nevoie pentru o altfel de vacanţă, vacanţa cu cortul, renuntând la sedentarism,  alarme,  ore fixe,  alergătura şi stres.

Suntem doar la un click de voi, toţi cei care iubiţi miresmele de dimineaţă de aer curat, somnul dulce sub clar de lună, odihna atât de plăcută în mijlocul naturii, întoarcerea la simplitate şi fericire, zâmbete şi veselie, comuniune cu natura. Alegeţi  să închiriaţi diverse tipuri de corturi , umbrare, hamace, mese şi scaune, cabine de duş, duş solar, lanterne reîncărcabile, saltele, pompe de umflat saltele, paturi camping drumeţie.

 Unora le place să se deconecteze de la tehnologie și să se reconecteze cu natura. Unele familii merg în camping pentru a-și revitaliza relațiile, departe de toate distragerile acasă. Multe organizații de tineret îi învață pe tineri să construiască un foc, să pună un cort sau să citească o busolă. In oricare dintre aceste alegeri, noi punem la dispozitie servicii de inchiriere corturi de 2/4 persoane si accesorii pentru camping atât de la depozitul din București cât și prin curier în toata tara.

Apusuri, răsărituri, aroma de cafea, aer curat, poveşti…Vă puteti alege o altfel de vacanţă oricând şi oriunde doriţi fără să staţi pe gânduri…